Почетна >> Програма 2013

Bookmark and Share


Alaram 2013- programМУЗИЧКА ПРОГРАМА „Аларм за природата”

„Аларм за природата”
01.08 - 04.08 2013год. - Дојран

 

ПЕТОК | 2 Август
   
                          САБОТА | 3 Август
   

Mushrooms

Љубојна

Фолтин

The John

Green Out

Гоце Саф

20:20

21:00

22:15

23:30

00:30

01:15

Screen

Темпера

Митан Проџект

Ха Ха Ха

String Forces

Мизар

Game Over

19:00

20:00

21:00

22:00

23:00

00:00

01:00


 

повеќеЕКО ПРОГРАМА „Аларм за природата”

„Аларм за природата”
01.08 - 04.08 2013год. - Дојран

 
 
ЧЕТВРТОК 01.08.2013
 
10.00 - Поаѓање на автобусите од претходно одредени места кон Дојран
19.00 - Пристигнување, Сместување во шатори, Запознавање на учесниците
              помеѓу себе и со програмата. Подготовка за НВО саемот....

повеќеalarm_bileti_kksz

Аларм за природата © 2010