Почетна >> Еко проекти >> Охридско Езеро 2010

Bookmark and Share


Проект Охридско Езеро

Во периодот од 20.07.2010 до 27.07.2010 година љубителите на природата ќе бидат на терен покрај Охридското езеро со цел да исчистат дел од неговото крајбрежје. Во овој период 5-мината ентузиајсти систематски ќе го пројдат делот од Свети Заум до Свети Наум. Доколку имате желба да се приклучите кон оваа благородна акција повелте контактирајте не на alarmzaprirodata@gmail.com.

 Аларм за природата © 2010