Почетна >> Поддржувачи

Bookmark and Share


Поддржувачи

   Opshtina_Dojran       Embassy_of_Sweden_Skopje         crven_krst_makedonija

                   mЕДИУМСКИ ПАРТНЕРИ

              

          ЗА ЕКО ПРОЕКТИТЕ

Аларм за природата прави напори да обезбеди сместување, шатори и храна за волонтерите, како и сите потребни ресурси за непрекинато течење на акциите.

Доколку сакате да бидете дел од идејата за зачувување и одржување на чистата вода за пиење, слободно исконтактирајте не. Ние дури направивме и листа на потребни ресурси:

 • Рибарски чизми
 • Гумени ракавици
 • Кабаници
 • Работнички комбилизони
 • Гребла
 • Вили
 • Мали секири
 • Лопати
 • Рачни пили
 • Сор со рачка
 • Рибарски чамци
 • Црни, 20 литарски, најлон ќеси
 • Превоз за отстранување на собраното ѓубре
 • Превоз, оброк и сместување на граѓаните и волонтерите за организираната викенд помош

alarmzaprirodata@gmail.com

Аларм за природата © 2010